Kom godt i gang med SliderMouse Pro

Tillykke med din nye SliderMouse Pro! Tag et kig på vores tips til, hvordan du kommer i gang - så er du klar på få minutter.

Basic functions of the SliderMouse

Navigations bar
Brug sliderbaren til at flytte markøren på skærmen. Du kan også klikke med den.

Knapper
SliderMouse er designet med en række forprogrammerede knapper, der letter de mest almindeligt anvendte musefunktioner såsom dobbeltklik, kopiering og indsætning.

Scroll Wheel
Brug rullehjulet i midten til at rulle og klikke med.

Produktmanualer

Opsætning af din SliderMouse

1. Opstilling
Placer tastaturet over din SliderMouse. Den forreste kant af tastaturet skal være parallel med rullestangen. Placer scrollhjulet ved siden af midten af bogstavdelen på tastaturet. På de fleste tastaturer er det mellem "G" og "H".

2. Justeringer
Brug lidt tid på at evaluere højden og vinklen på dit tastatur, og find den placering, der føles bedst. Jo mere lige du holder dine håndled, jo bedre er det for din krop. Hvis du synes, at tastaturet er for lavt, kan du nemt hæve det ved at indsætte tastaturforhøjerne.

3. That's it...
Med disse få trin er du klar til at gå i gang. Vi håber, at du bliver glad for at arbejde med din nye SliderMouse. Når du har arbejdet med din SliderMouse i et stykke tid, vil du måske gerne ændre markørens hastighed og klikfølsomheden på Sliderbaren. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken SliderMouse du bruger. Du kan finde flere oplysninger i manualen til dit produkt.

Er der noget, der ikke fungerer?

Vi er her for at hjælpe dig! Vi har samlet ofte stillede spørgsmål om SliderMouse i vores FAQ.

Ofte stillede spørgsmål
Get more done with SliderMOuse