Contour Designs produkter sælges udelukkende gennem et netværk af professionelle forhandlere. Vores forhandlere giver oplysninger og vejledning, så brugerne får maksimalt udbytte af vores produkter.

Vi gør det nemt for vores forhandlere

Vi støtter vores forhandlernetværk og hjælper salget gennem markedsføringsaktiviteter, der blandt andet inkluderer kampagner, PR, messer, events og kontakt med meningsdannere, ergonomer og andre professionelle. Vi gør det nemt for vores partnere at koncentrere sig om salgsarbejdet ved at give dem:

- De bedste ergonomiske musealternativer, der findes på markedet

- Salg, support og uddannelse

- En bred vifte af markedsføringsmaterialer

- Garanti og returhåndtering

- Service og support/p>

- Information og inspiration

Hjælp til salg og markedsføring

Som Contour-forhandler har du adgang til en bred vifte af salgs- og markedsføringsmateriale så som billedmateriale, tekster, annonce-skabeloner og andet materiale, som du kan gøre brug af, når du skal markedsføre og sælge vores produkter. Har du ikke allerede adgang til vores medieportal, så send en mail til​marketing@contour-design.com.

Sådan bliver du Contour Design forhandler

Hvis du er interesseret i at blive forhandler, så kan du læse mere om vores partnerprogram her. Du er også velkommen til at sende os ene-mail, hvor du beskriver din virksomhed, produktsortiment samt eventuelle spørgsmål, du måtte have til Contour Design’s produkter