For forhandlere

Contour Designs produkter sælges udelukkende gennem et netværk af professionelle forhandlere. Vores forhandlere giver oplysninger og vejledning, så brugerne får maksimalt udbytte af vores produkter.

Vi gør det nemt for vores forhandlere

Vi støtter vores forhandlernetværk og hjælper salget gennem markedsføringsaktiviteter, der blandt andet inkluderer kampagner, PR, messer, events og kontakt med meningsdannere, ergonomer og andre professionelle. Vi gør det nemt for vores partnere at koncentrere sig om salgsarbejdet ved at give dem:

– De bedste ergonomiske musealternativer, der findes på markedet
– Salg, support og uddannelse
En bred vifte af markedsføringsmaterialer
Garanti og returhåndtering
Service og support
Information og inspiration

Access partner portal
close up of a note pad, pen, laptop and smartphone on a rust red desk

Brug for hjælp til salg og markedsføring?

Som Contour-forhandler har du adgang til en bred vifte af salgs- og markedsføringsmateriale så som billedmateriale, tekster, annonce-skabeloner og andet materiale, som du kan gøre brug af, når du skal markedsføre og sælge vores produkter. Har du ikke allerede adgang til vores medieportal, så send en mail til ​marketing@contour-design.com.

white blank image

Hvis du er interesseret i at blive forhandler, så kan du læse mere om vores partnerprogram her. Du er også velkommen til at sende os en e-mail, hvor du beskriver din virksomhed, produktsortiment samt eventuelle spørgsmål, du måtte have til Contour Design’s produkter

Bliv forhandler