Om Contour Design

Hvem er vi?

Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomisk computerhardware med mere end 25 års erfaring. Vores ikoniske produkter omfatter blandt andet RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller.

Vi har forpligtet os til at give kontorarbejdere over hele verden optimeret ergonomi. Vores indsats har resulteret i, at tusindvis af mennesker har forebygget og lindret unødvendige belastningsskader. At forbedre livet foran computeren for kontorarbejdere er vores hovedformål.

Repetitive belastningsskader og andre computerrelaterede skader kan undgås med bedre udstyr, større bevidsthed og forebyggelse. Contour Design's produkter er udviklet ikke kun for at lindre smerter, men også for at forebygge dem.

Vi inddrager menneskers forskelligheder, adfærd og vaner i et overlegent design. Ergonomi er ikke en enkeltstående løsning, men snarere en kombination af veldesignet udstyr med fokus på variation, fleksibilitet og gode vaner. Vores produkter tilbyder den højeste grad af effektiv ergonomi og design, der inspirerer til variation og sundere vaner for deres brugere.

Seneste årsrapport
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background

Her finder du os

Contour Design, Inc. er en global virksomhed med aktiviteter på 6 kontinenter og hovedkvarter i Danmark.

Globalt Hovedkvarter
Contour Design Nordic A/S
Nyropsgade 41-43, 1. sal
1602 København V, Danmark
Telefon: +45 31 35 92 25
E-mail: info@contour-design.com

Kontor i USA

Contour Design, Inc.
10 Industrial Drive
Windham, NH 0308, USA
Telefon: (800) 462-6678
Fax: (603) 893-4558
E-mail: ergoinfo@contourdesign.com