Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Og i år kan vi fejre 25 års jubilæum.

Hvem er Contour Design?

Contour Design udvikler og sælger ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computere uden risiko for smerter eller belastningsskader. Ikke to mennesker har samme kropsbygning og bevægelsesmønstre. Det er en kendsgerning, vi tager højde for i vores design. Der er ikke en løsning på hvad god ergonomi er – det er derimod en kombination af godt og effektivt udstyr, variation, fleksibilitet og gode arbejdsvaner og -rutiner. Vores computermus ligger i front med hensyn til ergonomi og fremmer variation og bedre arbejdsrutiner.

Gentagne belastningsskader, musearm og andre muserelaterede belastningsskader kan forebygges med det rigtige udstyr, oplysning og forebyggelse. Contour Designs ergonomiske computermus er ikke alene beregnet til at afhjælpe smerter, men også til at forebygge dem.

Produkt udvikling

Contour Design Inc., der blev grundlagt i 1995 af Steve Wang, har hovedkontor i Windham i New Hampshire, USA, og står for produktudvikling og daglige aktiviteter i Nordamerika.

Siden lanceringen af vores første ergonomiske mus har vi været markedsledende inden for ergonomiske mus. Vores prisbelønnede mus – RollerMouse Red – er resultatet af mange års målrettet forskning, udvikling og design. Vi har gennem årene formået at flytte opfattelsen af ergonomiske mus som et redskab for de få, til et redskab for alle, der ønsker at forebygge skader som følge af arbejdet foran computeren. Det er således ikke længere udelukkende et spørgsmål om symptombehandling, men ønsket om større overskud og effektivitet i hverdagen, der driver investeringen i ergonomiske mus. Contour Design udvikler en række ergonomiske mus, og dækker derved de flestes behov for en sund arbejdsstation.

Her finder du os

Contour Design Nordic, der sælger og markedsfører produkterne i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Storbritannien, har sit hovedkontor i Ballerup, Danmark. Contour Design Nordic har desuden partnerskaber med distributører og forhandlere af ergonomisk kontorudstyr i bl.a. Tyskland, Frankrig, Holland, Østrig og Schweiz.