Kom godt i gang med RollerMouse Pro

Tillykke med din nye RollerMouse Pro! Tag et kig på vores tips til, hvordan du kommer i gang - så er du klar på få minutter.

Basic functions of the RollerMouse

Roller bar
Brug Rollerbaren til at flytte markøren på skærmen. Du kan også klikke med den.

Knapper

RollerMouse er designet med en række forprogrammerede knapper, der letter de mest almindeligt brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopiering og indsætning.

Scroll wheel

Brug rullehjulet i midten til at rulle og klikke.

Produkt manualer

"RollerMouse giver en jævn fordeling mellem hænderne og aflaster arme og skuldre. Jeg behøver aldrig at løfte hånden, som jeg gør med en mus. Mine arme er helt stille, når jeg arbejder, og jeg kan sidde lige."

- David Carlsson, industriel designer

Opsætning af din RollerMouse

1. Opstilling
Placer tastaturet over din RollerMouse. Den forreste kant af tastaturet skal være parallel med rullestangen. Placer scrollhjulet ved siden af midten af bogstavdelen på tastaturet. På de fleste tastaturer er det mellem "G" og "H".

2. Justeringer
Brug lidt tid på at evaluere højden og vinklen på dit tastatur, og find den placering, der føles bedst. Jo mere lige du holder dine håndled, jo bedre er det for din krop. Hvis du synes, at tastaturet er for lavt, kan du nemt hæve det ved at indsætte tastaturforhøjerne.

3. That's it...
Med disse få trin er du klar til at gå i gang. Vi håber, at du bliver glad for at arbejde med din nye RollerMouse. Når du har arbejdet med din RollerMouse i et stykke tid, vil du måske gerne ændre markørens hastighed og klikfølsomheden på rullestangen. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken RollerMouse du bruger. Du kan finde flere oplysninger i manualen til dit produkt.

Er der noget, der ikke fungerer?

Vi er her for at hjælpe dig! Vi har samlet ofte stillede spørgsmål om RollerMouse i vores FAQ.

Ofte stillede spørgsmål
RollerMouse Pro in vegan leather creates the best feeling at work