Få mere overskud med RollerMouse Red

RollerMouse Red er en serie af centrerede computermus, der med sit prisvindende design sikrer dig variation og kontrol, når du arbejder mange timer foran computeren. De mange knapper og en åben rullestav hjælper dig til at variere brugen af højre og venstre hånd, når du arbejder med musen. Det minimerer de belastningsskader, der opstår ved ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag foran computeren. Red-modellen fås i fem varianter: Trådløs og kablet og med forskellige håndleds- og armstøtter.

Stor rækkevidde og præcision

Uanset om du arbejder med en eller flere skærme, er RollerMouse Red optimeret til at gøre det let for dig at navigere skærmarealet. Cursorens rækkevidde tilpasses automatisk og du kan derfor let arbejde med flere skærme på samme tid. Den stabile gummibeklædte rullestav med struktureret overflade gør det nemt at flytte cursoren og klikke præcist, hvilket har stor betydning ved intensivt computerarbejde.

Find din centreret mus
RollerMouse and Balance Keyboard on a light grey background with illustrations of key feautres

Prisvindende design med dokumenteret effekt

Få komfort og større overskud

RollerMouse Red er designet med en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Ved at benytte knapperne på musen, minimerer du antallet af klik, du ellers skal foretage med en traditionel computermus. En detalje, der kan vise sig kostbar i flere situationer, og kan medvirke til at anstrengelsen ved brugen af musen minimeres. Har du behov for at omprogrammere knapperne, gør du det nemt med vores driver.

RollerMouse Red plus and a Balance Keyoard from Contour Design
The RollerMouse Red Series Tile

Reducer træthed med en centreret mus

Når du bruger en centreret mus, vil du hurtigt få en mere effektiv arbejdsdag, samtidig med, at du reducerer smerte og belastning, ofte forårsaget af brugen af traditionel computermus. Den centrerede placering af RollerMouse foran tastaturet tilskynder til en ergonomisk arbejdsstilling og forebygger overstrækninger, spændinger og vrid, som du kender det fra den traditionelle computermus. Det gælder uanset om du er talknuser, skriver, er kreativ i CAD eller redigerer video og fotos. Takket være et design, der gør det muligt at benytte begge hænder, kan du styre markøren med en let berøring med fingerspidserne. Dermed kan du arbejde mere afslappet og varieret, og hele tiden indenfor ’det gode’ arbejdsområde.

Working at the office space

RollerMouse Red familien fås med flere forskellige håndleds- og armstøtter samt i kablet og trådløs version. Uanset hvilken model du vælger, kan du tilpasse musen fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Alle vores håndleds- og armstøtter er aftagelige og modulære, så du kan erhverve en anden form for support, hvis dine behov eller præferencer ændrer sig.

En mus - flere håndleds- og armstøtter

 • RollerMouse Red

  RollerMouse Red

  Pro3 er vores mest klassiske model og bruges oftest med en stationær computer. Pro3 er ideel til personer, der udfører almindeligt kontorarbejde med Office programmer og internetbrug. Med en delvis lukket rullestav er RollerMouse Pro3 velegnet til intensivt arbejde med en numerisk del af tastaturet.

 • RollerMouse Red Plus

  RollerMouse Red plus

  Red og Red plus er til dato den mest præcise RollerMouse model – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være den avancerede teknologi og det gennemtænkte design er dette den mest behagelige, produktive og tilpasningsvenlige RollerMouse nogensinde.

  Med mulighed for at vælge mellem en standard håndledsstøtte (Red), en ekstra dyb håndledsstøtte (Red plus) og en underarmsstøtte (Red max), der understøtter både hånd og underarm, kan du vælge præcis den støtte der er bedst for dig.

 • RollerMouse Red Arm Support

  Red Max

  RollerMouse Red er en serie af centrerede computermus, der med sit prisvindende design sikrer dig variation og kontrol, når du arbejder mange timer foran computeren. De mange knapper og en åben rullestav hjælper dig til at variere brugen af højre og venstre hånd, når du arbejder med musen. Det minimerer de belastningsskader, der opstår ved ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag foran computeren.