Contour tilbyder flere muligheder, når det gælder valg af centreret mus: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red og RollerMouse mobile. Alle modeller findes i forskellige versioner, enten kablet eller trådløs eller med forskellige størrelser på håndledsstøtte.

4 ROLLERMOUSE

 • RollerMouse Pro3

  Pro3 er vores mest klassiske model og bruges oftest med en stationær computer. Pro3 er ideel til personer, der udfører almindeligt kontorarbejde med Office programmer og internetbrug. Med en delvis lukket rullestav er RollerMouse Pro3 velegnet til intensivt arbejde med en numerisk del af tastaturet.

 • RollerMouse Free3

  Free3 er en god allrounder, der med sin høje cursorhastighed, fungerer fint til både almindeligt kontorarbejde og mindre krævende kreativt arbejde som f.eks. billed- og videoredigering. Med en åben rullestav og en større håndledsstøtte er Free3 velegnet til brugere med store hænder. Det slanke design gør, at den passer godt sammen med mange bærbare computere. Hvis du vil have en trådløs mus, er Free3 Wireless det rigtige valg.

 • RollerMouse Red

  Red og Red plus er til dato den mest præcise RollerMouse model – og kvaliteten er uovertruffen. Takket være den avancerede teknologi og det gennemtænkte design er dette den mest behagelige, produktive og tilpasningsvenlige RollerMouse nogensinde. Med mulighed for at vælge mellem en standard håndledsstøtte (Red), en ekstra dyb håndledsstøtte (Red plus) og en underarmsstøtte (Red max), der understøtter både hånd og underarm, kan du vælge præcis den støtte der er bedst for dig.

 • RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile er den mobile version af en centreret mus. Den er kort og kompakt. RollerMouse mobile er perfekt til at have med på farten, så du kan opretholde den gode ergonomiske stil ved kunder eller på caféen, hvor du arbejder i kortere tid ad gangen. RollerMouse mobile kan tilsluttes på forskellige måder: Med kabel, uden kabel, via USB-dongle eller Bluetooth 4.0.

RollerMouse har grundlæggende fire modeller at vælge imellem: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red/Red plus og RollerMouse mobile Til højre og i tabellen nedenfor kan du se vores anbefalinger til de forskellige produkter. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp til at finde ud af, hvilken RollerMouse du skal vælge.