Hjemmearbejdspladsen

Heldigvis er vi vant til en vis kvalitetssikring af ergonomien på kontoret. Desværre er det langt fra alle, som tager den med os, hvis vi arbejder hjemmefra eller ofte skifter arbejdsplads. Men der er faktisk lige så mange regler og restriktioner til den mobile arbejdsplads, som til den på kontoret – hvis du vel at mærke skifter arbejdsplads mindst én dag om ugen. Arbejder du fra sofaen eller ved køkkenbordet med din bærbare pc, så gør dig selv en tjeneste, og kig på dit udstyr. Du risikerer at ende med en meget utilfreds krop, hvis du bruger din bærbare computer hele dagen uden separat mus og tastatur, eller hvis du sidder med bøjet nakke og kigger ned på din bærbare hele dagen.

Ergonomisk computertilbehør til hjemmekontoret

Flere og flere arbejder hjemmefra, og også oftere og længere tid end tidligere. Derfor er det blevet endnu mere vigtigt, at du har et ergonomisk korrekt hjemmekontor. Dårlige arbejdspositioner skader nemlig over tid. Det er for eksempel bevist, at mere end 20-25 timers computer- eller musearbejde pr. uge øger risikoen for at få smerter i nakke, skuldre, ryg, arme og hænder.

 

For at få det optimale udbytte af at arbejde hjemme, skal dit hjemmekontor være ergonomisk indrettet. Det betyder, at møbler og udstyr skal passe til dine behov og være beregnet til at understøtte 7-8 timers stillesiddende arbejde om dagen uden at fremprovokere fysiske skader. Med et Home Office Kit får du ergonomisk udstyr til dit hjemmekontor, som sikrer, at du arbejder i de bedst mulige positioner og får mulighed for variation i dit arbejder.

 

Læs vores store guide til hjemmekontoret

 

optimize your home office with a laptop stand and feel the difference

Få styr på ergonomien på hjemmekontoret med et Home Office Kit, der består af:

Contour RollerMouse Red plus wireless eller Unimouse
– så du kan arbejde ergonomisk i en afslappet og naturlig stilling

Contour Balance Keyboard
– så du kan indstille tastaturet til negativ tilt og dermed få optimal skrivekomfort

Contour Laptop Riser
– så din bærbare computer kan tilpasses dine behov og din naturlige ergonomiske arbejdsstilling

Prøv gratis i 14 dage
contour design home office set up laptop stand with ergonomic mouse rollermouse red and keyboard