The new Contour Design RollerMouse with different wrist rest

RollerMouse Pro

The RollerMouse Pro is one of the two new centered computer mice from Contour Design.

Shop now

RollerMouse Pro

RollerMouse Pro er en af de to nye centrerede computermus fra Contour Design. RollerMouse Pro er en avanceret computermus, der er ergonomisk designet til at reducere belastning af håndleddet og fremme en sundere kropsholdning. I modsætning til en traditionel mus, som kræver, at brugerne bevæger hænderne frem og tilbage for at betjene den, giver RollerMouse Pro brugerne mulighed for at navigere cursoren fra en neutral, central position lige foran tastaturet.

Skandinavisk design – optimeret ergonomi

Sammenlignet med andre centrerede computermus har RollerMouse Pro et lettere, åbent design, samtidig med at de velkendte funktioner fra de andre RollerMouse-produkter er bevaret. Du får fuld kontrol med rollerbaren, programmerbare knapper og det store scrollhjul, som alle er inden for rækkevidde.

Oplev RollerMouse Pro

Hvis du er på udkig efter en ergonomisk computermus, der kan hjælpe dig med at forbedre din produktivitet, er RollerMouse Pro det perfekte valg.

Programmerbare knapper til en brugerdefineret oplevelse

RollerMouse er den originale centrerede, ergonomiske computermus - og den er stadig i topklasse.

Det unikke design holder din hånd og dit håndled i en naturlig position, og rullestangen giver mulighed for præcis cursorkontrol uden at du behøver at bevæge hånden frem og tilbage. De indbyggede copy/paste-knapper gør det nemt at overføre tekst eller billeder hurtigt mellem programmer, og de dedikerede knapper til frem/tilbage-navigation gør webbrowsing til en leg.

Ergonomi lige ved hånden

Din mus, din måde

RollerMouse Pro fås med en række forskellige håndledsstøtter, så du kan vælge det design, der bedst passer til din stil.

Denne innovative mus har en unik magnetisk håndledsstøtte, der gør det nemt at skifte mellem de forskellige modeller og håndledsstøtter uden brug af værktøj. Håndledsstøtterne fås i lysegråt stof, mørkegråt stof eller bæredygtigt bambus.

Oplev RollerMouse Pro
bamboo wrist rest for the rollermouse pro