Videoindspilning gav håndledssmerter

Adrian Storey fra Cambridgeshire har i mere end 20 år arbejdet som filmfotograf, kameramand, klipper og fotograf. Dokumentarfilmen Traces of the Soul, som er indspillet af Adrian og instrueret af Martin Cooper, har vundet flere priser, og hans arbejde er blevet publiceret af BBC, The Guardian og Greenpeace.

Adrian Storey

Fotograf, kameramand og klipper

Uchujin

En ny vinkel på musen

“Mit arbejde indebærer, at jeg får mulighed for at opleve alle de kreative aspekter af filmskabelsen, men også mange timers redigering på computeren, hvilket har slidt i årenes løb og givet håndledssmerter på grund af en dårlig arbejdsstilling”, siger Adrian Storey.

Efter at have eksperimenteret med flere forskellige mus for at slippe af med problemerne, opdagede Adrian Unimouse på Contour Designs stand på en britisk messe. “Jeg blev med det samme imponeret over, at man kunne justere vinklen, hvilket jeg ikke havde set på andre vertikale mus. Det gjorde mig i stand til at slappe af, hvilket fik mine håndledssmerter til at forsvinde, og den var ikke så vertikal, at den hindrede mig i mit arbejde”, fortsætter han.

Du kan læse mere om Unimouse her

Undgå dvaletilstand

Det er vigtigt, at en ergonomisk mus giver en bedre arbejdsstilling og lindrer håndledssmerter og andre gener, men der er også andre vigtige ting den kan hjælpe med. Adrian nævner nogle af de mindre åbenlyse fordele ved Unimouse:

“Muligheden for at justere cursorhastigheden er en bonus, eftersom jeg kan justere følsomheden, så den passer til den app, jeg bruger. Jeg sætter også pris på, at den er trådløs og har et genopladeligt batteri, så den ikke pludselig går i dvale, når jeg bruger den.”

" Efter at have haft min Unimouse i et stykke tid kan jeg helt klart sige, at den har kureret mine håndledssmerter. Nøglen er de mange justeringsmuligheder, og jeg ændrer vinklen med et par ugers mellemrum. "

En kur mod smerterne

Adrians smertefulde oplevelser foran computeren er ikke unikke. Flere og flere af os bruger stadig mere tid på at udføre repeterende IT-relaterede opgaver. Men det ser ud til, at Adrian omsider har fundet løsningen.

“Efter at have haft min Unimouse i et stykke tid kan jeg helt klart sige, at den har kureret mine håndledssmerter. Nøglen er de mange justeringsmuligheder, og jeg ændrer vinklen med et par ugers mellemrum. Jeg vil anbefale alle at prøve den. Brug et par dage på at vænne dig til den, så vil du aldrig slippe den igen,” siger Adrian entusiastisk.

Du kan læse mere om Adrian Storey a.k.a. Uchujin her

Prøv gratis i 14 dage

Prøv Unimouse, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i arme og hænder.
Vælg mellem kablet og trådløs version og højre og venstre hånd.

Bemærk: Dette tilbud er ikke rettet mod private slutbrugere, men udelukkende til virksomheder og deres ansatte.

Del denne case story

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.