Hvorfor vælge det ene produkt fremfor et andet? I vores case stories fortæller vores kunder om deres egne erfaringer. Hvorfor de valgte en ergonomisk mus, og hvordan det har hjulpet dem.

"Rollermouse har erstatet min almindelige mus"

Til at starte med var Kristian Baycroft ikke vild med RollerMouse, men efter han begyndte at bruge den til dagligt, ændrede han mening. “Den er behagelig at bruge og har nu erstattet min almindelige mus,” siger han.

Læs mere

Vertikal mus Hjalp mod tennisalbue

Jim Chapman er ingeniør og arbejder for The Defence Science and Technology Laboratory. Efter at have tilbragt mange timer på sin pc, har Jim udviklet tennisalbue. En tilstand, der kan opstå i forbindelse med dårlig armstilling og gentagne bevægelser, som f.eks. når man bruger en computermus.

Læs mere

Godt råd mod seneskedebetændelse i håndleddet

Efter mange år med op til tolv timers computer arbejde om dagen på en audioproduktionsplatform, fik Matt Faulkner problemer med senerne i sin hånd, der gjorde det svært for ham at arbejde. Læs hvordan Unimouse gjorde en stor forskel i hans kamp mod smerterne.

Læs mere

Bekæmp museskader med Unimouse

Hvis du er som de fleste, tilbringer du mange timer foran computeren hver dag, hvilket kan føre til smerter i arm og håndled. Her kan du læse, hvorfor chefrådgiver Lana Dolan anbefaler Unimouse til de fleste af sine kunder.

Læs mere

Jyske Bank forebygger ensidigt arbejde

”Medarbejderne er vores vigtigste ressource”, siger Sine Askov Møller, arbejdsmiljøkonsulent i Team Arbejds- miljø i Jyske Bank. ”De skal trives og ikke overbelastes mentalt eller fysisk, når de går på arbejde.

Læs mere

Trivsel på arbejdspladsen er i højsæde hos TETRIX

For to år siden havde Ninni alvorlige armsmerter, som kun kunne lindres midlertidigt med massage. Efter en måned med RollerMouse var smerterne i armen fuldstændig forsvundet.

Read more

RollerMouse gør Mona i stand til at beholde sit arbejde

Mona Östman arbejder med salg hos den verdensførende computerproducent Lenovo. Men når hun sidder foran sin skærm, bruger hun ikke en almindelig mus fra virksomhedens eget sortiment. “Jeg ville ikke have været i stand til at arbejde uden RollerMouse.

Read more

Sådan slap David af med sine smerter

David Carlsson er industriel designer og arbejder primært med 3D-visualiseringer. Men kun to år efter sin eksamen kunne han næsten ikke bevæge sin højre arm længere. Han fik et tip om RollerMouse og prøvede den.

Read more

Spar tid på fotoredigering

Amit er fotograf og bruger meget tid på at redigere de billeder, som hans kunder vil købe. Læs her, hvordan Amit og hans team har øget deres produktivitet med Multimedia ControllerPRO v2. En multimedie controller med let-programmerbare knapper, som du kan anvende til de kommandoer, du bruger mest. Du har også mulighed for at oprette makroer. På den måde kan du enkelt og effektivt reducere gentagne tryk på tastaturet med et enkelt Multimedia Controller-tryk.

Read more