Kom godt i gang med Contour Multimedia controller

Tillykke med din nye Contour Multimedia Controller. Se vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.

Basisfunktioner

Knapper
Multimedia Controller PRO v2 har 15 programmerbare knapper – Multimedia Controller Xpress har 5.

Jog-hjul
Drej på jog-hjulet for at navigere i en tidslinje i et videoprogram, justere pensel størrelsen i et billedprogram eller bruge funktionen som scroll hjul.

Ergonomi
Placer din hånd på din Contour Multimedia Controller, og brug tastaturgenveje for at undgå at bevæge dig rundt på tastaturet.

functions of contour multimedia media controller

Opsætning af din Multimedia Controller

1. Tilslut til computer
Tilslut Contour Multimedia Controller til din computer ved hjælp af USB-kablet og download driveren fra vores hjemmeside.

2. Tilpasning af Contour Multimedia Controller
Brug lidt tid til at installere Contour Multimedia Controller så den passer til dine behov. I driver softwaren kan du tilpasse knapper og hjul, så de passer til dine foretrukne programmer.

3. Så er du klar
Du er nu klar til at bruge din Contour Multimedia Controller. Efter nogen tids brug vil du måske justere Multimedia Controller-indstillingerne og programmere knapperne for endnu flere af dine favorit programmer.

Quick Start Multimedia Controller MacOS
Quick Start Multimedia Controller Windows