Kom godt i gang med din nye Contour Shuttle

Tillykke med din nye Contour Shuttle. Se vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Basisfunktioner

ShuttlePRO v2 har 15 programmerbare knapper – ShuttleXpress har 5.

Drej på jog- og Shuttlehjulet for at navigere i en tidslinje i et videoprogram, justere pensel størrelsen i et billedprogram eller bruge funktionen som scroll hjul.

Placer din hånd på din Contour Shuttle, og brug tastaturgenveje for at undgå at bevæge dig rundt på tastaturet.

Kom godt i gang

01

Tilslut til computer

Tilslut Contour Shuttle til din computer ved hjælp af USB-kablet og download driveren fra vores hjemmeside.

02

Tilpasning af Contour Shuttle

Brug lidt tid til at installere Contour Shuttle så den passer til dine behov. I driver softwaren kan du tilpasse knapper og hjul, så de passer til dine foretrukne programmer.

03

Så er du klar

Du er nu klar til at bruge din Contour Shuttle. Efter nogen tids brug vil du måske justere Shuttle-indstillingerne og programmere knapperne for endnu flere af dine favorit programmer.

FAQ & Fejlfinding

Produktmanual

Drivere

Mangler du svar på dit problem?

Vi er her, for at hjælpe dig. Send os en forespørgsel, hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål. Herefter kontakter en af vores support medarbejdere dig.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom