Kom godt i gang med din nye Contour Shuttle

Tillykke med din nye Contour Shuttle. Se vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Basisfunktioner

ShuttlePRO v2 har 15 programmerbare knapper – ShuttleXpress har 5.

Drej på jog- og Shuttlehjulet for at navigere i en tidslinje i et videoprogram, justere pensel størrelsen i et billedprogram eller bruge funktionen som scroll hjul.

Placer din hånd på din Contour Shuttle, og brug tastaturgenveje for at undgå at bevæge dig rundt på tastaturet.

Multimedia controller - Contour ShuttlePro v2

Programmerbare knapper

Jog hjul

Shuttle ring

Programmerbare knapper

Ergonomi

Kom godt i gang

01

Tilslut til computer

Tilslut Contour Shuttle til din computer ved hjælp af USB-kablet og download driveren fra vores hjemmeside.

02

Tilpasning af Contour Shuttle

Brug lidt tid til at installere Contour Shuttle så den passer til dine behov. I driver softwaren kan du tilpasse knapper og hjul, så de passer til dine foretrukne programmer.

03

Så er du klar

Du er nu klar til at bruge din Contour Shuttle. Efter nogen tids brug vil du måske justere Shuttle-indstillingerne og programmere knapperne for endnu flere af dine favorit programmer.