The mobile workstation

Heldigvis er vi vant til en vis kvalitetssikring af ergonomien på kontoret. Desværre er det langt fra alle, som tager den med os, hvis vi arbejder hjemmefra eller ofte skifter arbejdsplads. Men der er faktisk lige så mange regler og restriktioner til den mobile arbejdsplads, som til den på kontoret – hvis du vel at mærke skifter arbejdsplads mindst én dag om ugen. Sidder du i disse dage og arbejder ved køkkenbordet med din bærbare pc, så gør dig selv en tjeneste, og kig på dit udstyr. Det værst tænkelige scenarie for din krop er, hvis du bruger din bærbare computer hele dagen uden separat mus og tastatur. Og det er også vigtigt, at du får computeren op i øjenhøjde.

Ergonomisk computertilbehør til skiftende arbejdspladser

Skifter du ofte arbejdsplads tænker du måske, at det hele bliver lidt besværligt med ergonomisk korrekte arbejdsredskaber. Eller at udstyret er alt for tungt at slæbe rundt på. Men sådan behøver det ikke at være. Med et RollerMouse Travel Kit, der vejer mindre end en pose mel og er lige til at tage under armen, får du en ergonomisk arbejdsplads, der øger din effektivitet, forebygger spændinger og reducerer smerter forårsaget af brug af en traditionel mus. Ved at prioritere det korrekte udstyr på arbejdspladsen, kan du opnå mere variation og overskud i hverdagen – også selvom du ofte skifter arbejdsplads.

Læs vores gode råd til en mobil arbejdsplads

details of an optimized ergonomic workstation setup. The setup consists of a Unimouse, Balance Keyboard and Laptop Riser from Contour Design.

Få en bedre hverdag med et RollerMouse Travel Kit, der består af:

1. Contour RollerMouse Red plus wireless – så du kan arbejde ergonomisk i en afslappet og naturlig stilling

2. Contour Balance Keyboard – så du kan indstille tastaturet til negativ tilt og dermed få optimal skrivekomfort

3. Contour Laptop stand – så din bærbare computer kommer op i rigtig øjenhøjde og du undgår at bøje nakken

4. Contour Sleeve– så du nemt kan tage dit udstyr med på farten

Products for the mobile workstation

 • Hand on the Contour UniMouse

  Unimouse


  – De mange knapper og en åben rullestav hjælper dig til at variere brugen af højre og venstre hånd, når du arbejder med musen.


  – Det minimerer de belastningsskader, der opstår ved ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag foran computeren.


  – Vores patenterede artikulerede hængsel gør det muligt at justere musens vinkel til hvor som helst mellem 35 og 70 grader. Det friktionsbaserede låsesystem er nem at bruge og stabilt i hver position - selv på, siger 57 grader. Det er ligesom at justere bagspejlet i en bil.

  Læs mere om Unimouse her

 • CONTOUR LAPTOPHOLDER

  Laptop Stand


  – Med en Laptop Stand får du skærmen på din bærbare computer eller tablet op i øjenhøjde, så du kan sidde i en optimal arbejdsafstand. Takket være computerstativet undgår du ubehag og den risiko for skader på lang sigt, der er forbundet med at arbejde på en bærbar computer.


  – Brug computerstativet sammen med et eksternt tastatur og en ekstern mus, så du kan læne dig tilbage og sidde i en stilling, der er god for kroppen, mens du arbejder.

  Læs mere om laptop Stand her