Bekæmp museskader med Unimouse

Lana Dolan er chefrådgiver i virksomheden Vaughan Ergonomics (VergoUK) i Halifax, som har specialiseret sig i at vurdere skærmudstyr for organisationer i Storbritannien og Nordirland. Takket være sin omfattende erfaring inden for dette område er Lana ekspert i at anbefale møbler, tastaturer, computermus og relateret udstyr til personer, som lider af museskader eller risikerer at udvikle komplekse lidelser som følge af den måde, de arbejder på i deres kontormiljø.

Lana Dolan
Chefrådgiver
VergoUK

En stærk favorit

“Vi rådgiver medarbejdere om de bedste produkter fra en bred vifte af møbel- og ergonomiproducenter. Folk bruger mere og mere af deres arbejdstid foran computeren, og det indebærer en risiko for på lang sigt at udvikle belastningsskader, som vi forsøger at eliminere”, siger Lana Dolan.

Lanas arbejde er varieret, og det samme er de kunder, som hun møder i sin dagligdag. Det kan være en udfordring at finde den perfekte museløsning til en kunde, men Unimouse gør det nemmere, fordi den passer til så mange mennesker. “Unimouse er bare én af mange ergonomiske mus, som vi har på lager, men den er hurtigt blevet en favorit, fordi den tilbyder en grad af tilpasning, som intet andet produkt på markedet kan hamle op med. Den er designet til at passe til kunden og ikke til, at kunden skal passe til den. Det er nøglen til at mindske risikoen for museskader”, fortsætter Lana.

Woman tries to relieve pain in her hands from repetitive strain injuries

Vertikal justering og tommelsupport

Unimouse kan justeres vertikalt til en vinkel på mellem 35 og 70 grader, hvilket giver en sundere håndstilling, som mindsker belastningen af håndleddet. Den har også en tommelfingerstøtte, som kan flyttes, så den passer til mange forskellige håndstørrelser.

“Det bedste ved Unimouse er justeringsmulighederne. Det er svært at vurdere, hvor smerten vil dukke op, især i tilfælde af komplekse museskader, men takket være Unimouses vertikale justering og flytbare tommelfingerstøtte er det en løsning, som rent fysisk passer til mange mennesker”.

Du kan læse mere om Unimouse her
Unimouse is a fully adjustable vertical computer mouse - you choose the angle you prefer to work with

”Den er designet til at passe til kunden og ikke til, at kunden skal passe til den. Det er nøglen til at mindske risikoen for museskader"

Lyt til mit råd

Det er altid opmuntrende, når en ekspert følger sine egne råd, og Lana bruger da også selv en Unimouse, men ikke på grund af en belastningsskade.

“Jeg er begyndt at bruge en Unimouse, når jeg arbejder på computeren. Ikke fordi jeg lider af karpaltunnelsyndrom, men fordi jeg ved, at musen har en forebyggende effekt på belastningsskader. Unimouse sikrer en naturlig armstilling, den er komfortabel, og justeringsmulighederne gør mig i stand til at skifte arbejdsstilling, når jeg vil. Hvis den er god for mine kunder, er den også god for mig. Jeg anbefaler Unimouse hver eneste uge i forbindelse med mit arbejde, og det gør resten af mit team også.”

Lana Dolan, Lead Assessor