Case: TETRIX impresses with wellbeing at work

Ninni led i flere måneder af vedvarende smerter i armen, og kun massage kunne give hende kortvarig lindring. Efter en måned med RollerMouse var Ninnis smerter i armen fuldstændig forsvundet.

Ninni Stenhäll
Sales Manager
TETRIX Finland Oy

Mange timer foran skærmen

Ninni er Sales Manager hos TETRIX Finland Oy, som er specialister i tryk i storformat og messestande. Hun tilbringer 80 % af sin arbejdsdag ved en computer, hvor hun tager sig af salg, fakturering og billeddesign, og derudover pakker hun produkter og tager sig af posten.

coffee and laptop

“Smerterne forsvandt fuldstændig, og jeg behøver ikke længere at få massage”

Anbefaling fra lokal specialist

TETRIX er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed og gør en stor indsats for, at deres medarbejdere skal trives. Virksomheden har en massør, der kommer en gang om måneden, og en fysioterapeut, der også kommer jævnligt. Ninni led i flere måneder af vedvarende smerter i armen, og kun massage kunne give hende kortvarig lindring. Til sidst blev det så slemt, at hun ikke længere var i stand til at holde tungere genstande. Efter at have foretaget en gennemgang af ergonomien på arbejdspladsen anbefalede en lokal specialist, at hun prøvede en RollerMouse, så hun kunne arbejde med en eller to hænder, alt efter hvad hun foretrak. Ninni tog musen i brug med det samme og vænnede sig hurtigt til at arbejde på en helt ny måde. Især knapperne til hurtig kopiering og indsætning gjorde underværker, eftersom Ninni ofte bruger disse funktioner i bestillings- og faktureringssystemet..

man working remotely with an ergonomic mouse

Smerter i armen forsvandt som dug for solen

Efter en måned med RollerMouse var Ninnis smerter i armen fuldstændig forsvundet. “Smerterne forsvandt fuldstændig, og jeg behøver ikke længere at få massage,” fortæller hun. Derudover var Ninni lykkelig over at opdage, at hun nu også arbejdede mere effektivt. RollerMouse gør det enkelt at bruge flere applikationer samtidig. “Jeg kan varmt anbefale RollerMouse til alle, der arbejder ved en computer. Min kollega er lige begyndt at bruge den og er meget imponeret.”

Læs her om de forskellige RollerMouse modeller

Arbejd ergonomisk

Den bedste måde at tackle problemer med ergonomien på arbejdspladsen er at konsultere en fysioterapeut for at få vejledning, der passer specifikt til dine arbejdsopgaver, arbejdsstillinger og behov. Fysioterapeuten hjælper dig med at finde ergonomiske værktøjer og få en god kropsholdning og giver dig gode råd til, hvordan du kan arbejde aktivt med at variere din arbejdsstilling.

RollerMouse forbedrer din kropsholdning, så du kan arbejde mere afslappet, nøjagtigt og komfortabelt på din computer. Forebyggende ergonomi reducerer virksomhedens sundhedsudgifter og giver færre sygedage, som ellers let kan løbe op i flere tusinde kroner om dagen pr. medarbejder.

blank

TETRIX Finland

TETRIX Finland har hovedsæde i Österbotten og markedets største ekspertise i tryk i storformat og messestande. Virksomheden specialiserer sig i nøglefærdige messeløsninger og er den førende europæiske leverandør af komplette udstillingsstande. I slutningen af 2017 indførte TETRIX sekstimers arbejdsdage på forsøgsbasis og opdagede, at den samme mængde arbejde kunne udføres mere effektivt på en kortere arbejdsdag, samtidig med at medarbejderne fik mere fritid.

blank