Bliv forbundet

Følg nedenstående trin for at få din enhed op at køre.

Bluetooth-parring

Det kan være nødvendigt at parre dit Contour-produkt ved hjælp af Bluetooth, hvilket er nemt at gøre. Sørg for, at dit Contour-produkt holdes tæt på den computer, du vil oprette forbindelse til, og følg nedenstående trin: Tryk på og hold knappen til markørhastighed nede på Contour-produktet. Tryk og slip venstreklik-knappen to gange, mens du fortsat holder cursor speed-knappen nede, og slip derefter cursor speed-knappen. Dette vil aktivere Bluetooth-parring og gøre det muligt at finde din enhed.

man working remotely with an ergonomic mouse

Bluetooth Tilslutningsmuligheder

Contour-produkter giver mulighed for på forhånd at vælge kun at oprette forbindelse med Bluetooth. For at indstille dette på dit Contour-produkt skal du holde Contour-produktet tæt på den computer, du ønsker at oprette forbindelse til, og følge disse trin:

Tryk på og hold markørens hastighedsknap nede på dit Contour-produkt. Mens du fortsat holder knappen til markørhastighed nede, skal du trykke på venstreklik-knappen tre gange og derefter slippe knappen til markørhastighed. Nu vil din enhed kun oprette forbindelse via Bluetooth.

RollerMouse Red being used at the desk

Yderligere ressourcer

Hvis du oplever problemer med forbindelsen, kan det være nødvendigt med yderligere trin. Brug venligst de ressourcer, som dit operativsystem stiller til rådighed til fejlfinding: