Contour Design SliderMouse being used at the desk

Fordelene ved at arbejde centreret foran computeren

Vidste du, at 54% af alle kontoransatte oplever muskelsmerter i løbet af arbejdsdagen?

Central arbejdsholdning reducerer belastningen

Med en centreret mus som SliderMouse Pro er brugerens hænder placeret mere naturligt foran kroppen, hvilket reducerer belastningen på nakke, skuldre, albuer og håndled.

Kroppens bevægelser er minimale, hvilket gør den mere afslappet og fri for spændinger. 

SliderMouse is the perfect tool for long days at work

Vigtigt ​​at holde dig til dine zoner

Når du sidder bag dit skrivebord, så kig dig omkring. Er der orden i dit kaos, eller er de fleste af dine ting placeret tilfældigt? De ting, du bruger mest, skal være i den primære zone, hvor du kan nå dem uden at strække dig. Det forhindrer dig i at strække og belaste hænder, arme og skuldre. I den primære zone hører din mus, tastatur og notesbog hjemme. 

Alle de ting, du bruger sjældnere, såsom din telefon, kaffe osv., går i den sekundære zone, hvor du skal række lidt efter dem. I den sidste zone lægger du alt det, du kun bruger et par gange i løbet af dagen, f.eks. en eftermiddagssnack. 

6 hurtige forbedringer for at få en bedre arbejdsstation
The three work zones at the office desk

Mere end 38% af alle sygemeldinger kommer fra skrivebordsarbejde

Det perfekte ergonomiske makkerpar

Kombinationen med SliderMouse Pro og Balance Keyboard BK giver et fremragende setup, hvis du er på udkig efter den ultimative løsning. Balance Keyboard har indbygget negativ hældning, der reducerer stress på sener og nerver, hvilket gør det til den perfekte partner til SliderMouse Pro. 

SliderMouse Pro Slim Dark Grey

Kender du de mulige ergonomiske forbedringer, du kan gøre ved dit skrivebord? Hvis ikke, så læs vores guide igennem for den optimale opsætning

Ergonomisk tjekliste