Kom godt i gang med dine nye Unimouse

Tillykke med din nye Unimouse. Læs vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.
unimouse
Basisfunktioner

Unimouse har tre hovedknapper; venstreklik, midterklik og højreklik.

Juster musens hældning som det passer dig.

Juster tommelfingerstøtten som det passer dig; ind/ud, rotation op/ned og frem/tilbage.

Hotspots Background

Justerbar tommelsupport

Programmerbare knapper og scroll hjul

Justerbar vinkel

Kom godt i gang

01

Tilslut til computer

Tilslut Unimouse til din computer ved hjælp af USB-kablet eller den trådløse USB-modtager/dongle (kun trådløs version). Sæt strømafbryderen i bunden af Unimouse til “ON” (kun trådløs version).

02

Juster vinklen

Brug lidt tid til at justere Unimouse-vinklen, og placeringen af tommelfingeren, så det føles behageligt. For at undgå faste og statiske positioner, kan du justere din Unimouse så ofte du vil i løbet af dagen. Variation er hjørnestenen i ergonomi.

03

Så er du klar

Du er nu klar til at bruge din Unimouse. Efter kort tids brug kan du måske justere markørhastigheden eller programmere knapperne ved hjælp af driveren.