Kom godt i gang med dine nye RollerMouse

Tillykke med din nye RollerMouse. Læs vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.
RollerMouse
Basisfunktioner

Brug rullestaven til at bevæge cursoren på skærmen. Du kan også klikke med den.

Brug den store knap til venstre til at venstreklikke og den store knap til højre til at højreklikke.

Brug scrollhjulet i midten til at rulle og klikke med.

Hotspots Background

Rullestav

Programmerbare knapper

Scrollhjul

Kom godt i gang

01

Læg din RollerMouse lige foran dig

Placer tastaturet over din RollerMouse. Tastaturets forkant skal være parallel med rullestaven. Placer scrollhjulet ud for midten af bogstavdelen af tastaturet (på de fleste tastaturer er det mellem “G” og “H”).

02

Indstil tastaturets højde og vinkel

Brug lidt tid på at vurdere højden og vinklen på dit tastatur og finde den placering, der føles bedst. Jo mere lige du holder dine håndled, desto bedre er det for kroppen. Hvis du synes, tastaturet er for lavt, kan du nemt hæve det ved at indsætte tastaturstøtterne.

03

Så er du klar

Med disse få trin er du klar til at gå i gang. Vi håber, du bliver glad for at arbejde med din nye RollerMouse. Når du har arbejdet med din RollerMouse et stykke tid, vil du måske gerne ændre cursorhastigheden samt rullestavens klik-følsomhed. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken RollerMouse du bruger. Se mere i manualen for dit produkt.

FAQ & Fejlfinding

Produktmanualer