Kom godt i gang med dine nye RollerMouse

Tillykke med din nye RollerMouse. Se vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.

RollerMouse
Basisfunktioner

Brug rullestaven til at bevæge cursoren på skærmen. Du kan også klikke med den.

Brug den store knap til venstre til at venstreklikke og den store knap til højre til at højreklikke.

Brug scrollhjulet i midten til at rulle og klikke med.

Kom godt i gang

01

Læg din RollerMouse lige foran dig

Placer tastaturet over din RollerMouse. Tastaturets forkant skal være parallel med rullestaven. Placer scrollhjulet ud for midten af bogstavdelen af tastaturet (på de fleste tastaturer er det mellem “G” og “H”).

02

Indstil tastaturets højde og vinkel

Brug lidt tid på at vurdere højden og vinklen på dit tastatur og finde den placering, der føles bedst. Jo mere lige du holder dine håndled, desto bedre er det for kroppen. Hvis du synes, tastaturet er for lavt, kan du nemt hæve det ved at indsætte tastaturstøtterne.

03

Så er du klar

Med disse få trin er du klar til at gå i gang. Vi håber, du bliver glad for at arbejde med din nye RollerMouse. Når du har arbejdet med din RollerMouse et stykke tid, vil du måske gerne ændre cursorhastigheden samt rullestavens klik-følsomhed. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken RollerMouse du bruger. Se mere i manualen for dit produkt.

FAQ & Fejlfinding

Produktmanualer

Drivere

Mangler du svar på dit problem?

Vi er her, for at hjælpe dig. Send os en forespørgsel, hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål. Herefter kontakter en af vores support medarbejdere dig.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom