Kom godt i gang med din nye Contour Multimedia Controller

Tillykke med din nye Contour Multimedia Controller. Se vores tips til, hvordan du kommer godt i gang – så er du klar på få minutter.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Basisfunktioner

Multimedia Controller PRO v2 har 15 programmerbare knapper – Multimedia Controller Xpress har 5.

Drej på jog-hjulet for at navigere i en tidslinje i et videoprogram, justere pensel størrelsen i et billedprogram eller bruge funktionen som scroll hjul.

Placer din hånd på din Contour Multimedia Controller, og brug tastaturgenveje for at undgå at bevæge dig rundt på tastaturet.

Kom godt i gang

01

Tilslut til computer

Tilslut Contour Multimedia Controller til din computer ved hjælp af USB-kablet og download driveren fra vores hjemmeside.

02

Tilpasning af Contour Multimedia Controller

Brug lidt tid til at installere Contour Multimedia Controller så den passer til dine behov. I driver softwaren kan du tilpasse knapper og hjul, så de passer til dine foretrukne programmer.

03

Så er du klar

Du er nu klar til at bruge din Contour Multimedia Controller. Efter nogen tids brug vil du måske justere Multimedia Controller-indstillingerne og programmere knapperne for endnu flere af dine favorit programmer.

FAQ & Fejlfinding

Produktmanual

Drivere

Mangler du svar på dit problem?

Vi er her, for at hjælpe dig. Send os en forespørgsel, hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål. Herefter kontakter en af vores support medarbejdere dig.
Navn *:
Efternavn *:
Firmanavn *:
Email *:
Telefonnummer *:
Serial Number:Findes på bagsiden af dit produkt


Contour Design Nordic A/S har brug for dine kontaktoplysninger for at vi kan kontakte dig angående vores produkter og tjenester. Ved at indsende denne formular tilmelder du dig ingen lister. Ønsker du information om hvordan vi behandler opbevarer data henviser vi til vores persondatapolitik.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.