Kom godt i gang med dit Contour produkt

Tillykke med dit nye Contour produkt. Læs vores tips til, hvordan du kommer godt i gang. Så er du klar på få minutter.

Kom godt i gang:

Vil du gerne i gang med din nye ergonomiske mus fra Contour Design?

Uanset om du bruger en RollerMouse, SliderMouse eller UniMouse, kan vores vejledning hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. Vi har alle de tips og tricks, du skal bruge for at komme i gang med din nye Contour mus, lige fra opsætning af enheden til justering af din arbejdsplads for optimal komfort og ydeevne. Så hvorfor vente? Begynd at udforske din nye ergonomiske mus i dag!

Klik på en af boksene, og du vil blive guidet til, hvordan du kommer i gang!