Unimouse - FAQ og Fejlfinding

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med din Unimouse

unimouse
FAQ

Prøv at oplade batteriet ved at forbinde Unimouse til computeren med USB-opladerkablet. Sørg for, at tænd/sluk-knappen under Unimouse er indstillet til “ON”, og at musen er sluttet til computeren med USB-kablet eller den trådløse modtager/dongle. Hvis dette ikke virker, skal du prøve at genskabe Unimouse med den trådløse USB-modtager/dongle. Se hvordan du parrer Unimouse her i manualen.

Du kan ændre markørhastigheden ved at bruge den ovale knap på baseenheden af Unimouse. Der er 10 forskellige hastighedsindstillinger, fra langsom (800dpi) til hurtig (2800dpi).

Ja du kan. Du kan skifte mellem midterklik (standard) og dobbeltklik ved at holde den ovale markørhastighedsknap inde og samtidig trykke en gang på den midterste knap. Gentag processen for at skifte tilbage igen.

Ja du kan. For at gøre dette skal du downloade den nyeste driver fra vores hjemmeside, og derfra kan du ændre funktionerne på hver knap. Når du har tilpasset knapperne, skal du huske at trykke “Apply” og derefter “Close” for at gemme dine indstillinger.

Tilslut Unimouse Wireless til din computer ved hjælp af det USB-opladerkabel, der fulgte med i kassen. Unimouse Wireless er fuldt opladet på ca. 2 timer.

Det tager cirka 2 timer at oplade Unimouse Wireless.

Hvis du har problemer med dit batteri, bedes du kontakte vores support-afdeling.