Alle vores ergonomiske mus og tastatur er plug-and-play. Hvis du ønsker at tilpasse knappernes funktioner, har vi gratis drivere til det. Multimedia controller-produkterne behøver en driver for at få adgang til alle forprogrammerede indstillinger til redigeringsprogrammer mv.

* Ovenfor finder du BETA driver versioner til RollerMouse Free3, Pro3, Red og Unimouse. Disse drivere er stadig er i Beta test-fase. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til driverne.
Ældre versioner af drivere finder du her.

* Shuttle-driveren indeholder standardindstillinger til de fleste programmer. Hvis driveren ikke har indstillinger til det program du ønsker at benytte med din Shuttle, bedes du se i listen over downloadbare indstillinger. Driver opdateringer er mindre hyppige end antallet af nyligt udgivne og opdaterede programmer og indeholder derfor ikke alle opdaterede indstillinger.