Spar tid på fotoredigering

Amit Ghelani er certificeret underviser i Adobe Software og ejer af Ghelani Studios i London – en fotovirksomhed der har specialiseret sig i fotografering ved events og konferencer. Ghelani Studios er eksperter i indisk bryllupsfotografering og tilbyder en service, der giver bryllupsgæsterne mulighed for at få taget professionelle billeder under bryllupsreceptionen i et mobilt studiomiljø. 

Amit Ghelani

Professionel fotograf

Ghelani Studios

Tag kontrol over dit workflow

“Indiske bryllupper er farvestrålende og smukke, og gæsterne bærer ofte de mest utrolige traditionelle klædedragter. De vil gerne have minder fra dagen med hjem, og det er her, vi kommer ind i billedet. Det er skønt at arbejde med entusiastiske kunder, som gerne vil optræde foran kameraet, men eftersom vi redigerer og udskriver billeder med det samme, mens kunden venter, er den mest afgørende del af processen et effektivt workflow i forbindelse med denne del af oplevelsen.”

Redigering i Adobe Lightroom

Amit og hans team anvender Adobe Lightroom til grupperedigering og udskrivning af de billeder, som kunderne vil købe. Det er et effektivt program med en brugergrænseflade, som er både enkel og omfattende.

“Selv med god software er det stressende at arbejde på billederne, mens kunden kigger en over skulderen. Der er mange tastaturgenveje i Lightroom, og man skal ofte udføre de samme bevægelser igen og igen, så vi foretrækker værktøjer, som gør denne proces så enkel som muligt. Derudover er vi nødt til at minimere vores fejlmargen, så vi kan undgå at lade kunderne vente.”

Contour ShuttlePRO

Contour Shuttle - Enkel at programmere. Overraskende effektiv

For cirka otte år siden opdagede Amit ShuttlePRO v2, der hurtigt fik ham til at droppe den tastaturskabelon i silikone, som han havde været afhængig af for at huske funktionerne i Lightroom.

“Contour Shuttle var en åbenbaring. Det faktum, at jeg kan programmere hver knap med mine yndlingsfunktioner i Lightroom, er en stor hjælp. Nogle af vores processer er stærkt automatiserede, hvilket gør at jeg nu kan oprette makroer. På den måde kan jeg udføre en række kommandoer med et enkelt tryk på Shuttle i stedet for en masse tryk på tastaturet. Det er utroligt tidsbesparende.”

"Det faktum, at jeg kan programmere hver knap med mine yndlingsfunktioner i Lightroom, er en stor hjælp. Nogle af vores processer er stærkt automatiserede, hvilket gør at jeg nu kan oprette makroer. På den måde kan jeg udføre en række kommandoer med et enkelt tryk på Shuttle i stedet for en masse tryk på tastaturet."

Nu kan jeg fokusere på kundeservice

Takket være en gennemprøvet redigeringsproces kan Amit anvende Lightroom uden problemer, men ShuttlePRO v2 gør ham også i stand til at fokusere på kundeservice på en måde, som han ikke havde forudset.

“I forbindelse med den proces, hvor kunderne vælger, hvilke billeder de vil købe, bruger jeg min Shuttle på en utraditionel måde og holder den som en fjernbetjening. Jeg ved, hvilke knapper jeg skal trykke på. Jeg ved instinktivt, hvordan jeg skal udvælge og præsentere grupper af billeder på skærmen, og det gør mig i stand til at føre en mere personlig samtale med kunden. Jeg har altså ikke bare kontrol over redigeringen, men kan også tage mig af kunden i stedet for at være fokuseret på, hvad der foregår på skærmen.”

Hvorfor vælge Contour Shuttle?

ShuttlePRO v2 er nem at programmere og kan bruges til alle programmer på både pc og Mac, hvilket gør den forbløffende effektiv. Muligheden for at oprette flere profiler i det samme program indebærer, at den enkelt kan tilpasses til flere forskellige arbejdsmiljøer. Ud over det hurtigere arbejdsflow er Amits favoritegenskab helt konkret:

“Hvad jeg ellers kan lide ved den? At den altid fungerer, når jeg skal bruge den. Den har en traditionel USB-forbindelse og et robust design. Hvis du vil have driftssikkerhed, er Contour Shuttle det helt rigtige valg.”

Læs mere om Contour ShuttlePRO v2 her
Læs mere om Ghelani Studios her

Del denne case story

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.