RollerMouse mobile vinder prestigefyldt Red Dot Design Award

Contour Design vinder den internationale Red Dot Design Award for ekspertise inden for produktdesign

Ballerup, Danmark, 7. juli 2021 – Contour Design er stolt over at kunne meddele, at RollerMouse mobile har modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award for enestående designkvalitet af et internationalt dommerpanel. RollerMouse mobile slutter sig til Contour Designs Unimouse og RollerMouse Red som modtagere af Red Dot Award.

Red Dot-grundlægger og CEO professor Dr. Peter Zec om pristagere: ”Vinderne af Red Dot Award: Product Design 2021 var særligt imponerende i år. Designet af deres produkter er fremragende, både med hensyn til æstetik og funktionalitet. Det er ikke let at sejre i et så stærkt felt af konkurrenter og vinde vores jury. Derfor vil jeg lykønske prisvinderne meget oprigtigt med deres succes.”

Contour Designs CTO Marco Laurenzano om at designe RollerMouse Mobile, ”Vi satte os for at bringe RollerMouse-oplevelsen til en verden af mobilitet og fleksibelt arbejdsområde uden kompromiser. Vi reagerede på udfordringen med både teknisk innovation og et nyt overbevisende design, der viser karakter og originalitet. Denne pris gør os ikke kun stolte, men understøtter også vores intuition om at være på rette spor med at tage RollerMouse til nye højder.”

# # #

OM CONTOUR DESIGN
Contour Design blev grundlagt i 1995 og er førende inden for ergonomisk design af computermus og tilbehør til arbejdsstationer. Med flere prisvindende designs er Contour markedsleder inden for innovative ergonomiske løsninger beregnet til at forebygge og lindre smerter forbundet med muskuloskeletale lidelser forårsaget af computerbrug. www.contourdesign.dk.

OM RED DOT DESIGN AWARD
For at kunne vurdere mangfoldigheden inden for designfeltet på en professionel måde opdeles Red Dot Design Award i de tre discipliner Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design og Red Dot Award: Design Concept. Med mere end 18.000 bidrag er Red Dot Award en af verdens største designkonkurrencer. I 1955 blev en jury indkaldt for første gang for at vurdere tidens bedste designs. I 1990’erne udviklede Red Dot CEO Professor Dr. Peter Zec prisen og navnet på prisen. Lige siden har den eftertragtede skelnen “Red Dot” været det ærede internationale stempel for enestående designkvalitet. Prisvinderne præsenteres i årbøgerne, museerne og online. Flere oplysninger findes på https://www.red-dot.org/

Del dette indlæg

Vær blandt de første til at modtage vores nyheder

Ergonomi, produkter samt tips og tricks

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.