RollerMouse er en behagelig mus, der har fjernet mine smerter

“Hvis der én ting, jeg kan regne med, så er det lange sekvenser foran computeren med enten redigeringsopgaver eller generelle administrative opgaver. Jeg nyder at redigere – det er min yndlingsfase af produktionen – men nogle gange er jeg nødt til at holde pause fra arbejdet for at give min hånd en pause fra min almindelige mus.”

Kristian Baycroft

Direktør

Wider Horizon

Jeg har ikke mærket nogen smerter, efter jeg skiftede til RollerMouse.

Wider Horizon er et kreativt mediefirma, der producerer en række forskellige slags videoer til kunder. Vores arbejde varierer fra dag til dag: den ene dag kan vi filme et bryllup, og den næste dag er vi måske ude at filme en træningsvideo på en byggeplads.  “Jeg nyder at redigere – det er min foretrukne del af i produktionen – men nogle gange er jeg nødt til at holde pause fra arbejdet for at give min hånd en pause fra min almindelige mus. Det er ikke hver gang, jeg føler smerte i hånden, men det er ikke usædvanligt efter 6-8 timers redigering. Jeg har imidlertid ikke mærket nogen smerter, efter jeg skiftede til RollerMouse.”

Jeg kunne se potentialet

Første gang Kristian Baycroft hørte om RollerMouse var ved et tilfælde, da han var på Broadcast Video-udstilling i 2017, hvor han faktisk var interesseret i noget helt andet fra Contour. “Det ville være løgn at påstå, at jeg virkelig kunne lide RollerMouse, første gang jeg så den på Contours stand. Jeg syntes sådan set, den føltes mærkelig at bruge, og den virkede ikke som noget, jeg kunne forestille mig at bruge på daglig basis. Jeg var egentlig ikke overbevist, men gik til den med åbent sind, fordi jeg kunne se potentialet. Så jeg fik skaffet mig en, jeg kunne bruge med min egen computer for at se, hvordan det ville påvirke min arbejdsgang og produktivitet.”

Det var en simpel læringskurve

Opsætning af RollerMouse var super nem, da det eneste det kræver er at tilslutte den via USB. Til at starte med havde jeg dog svært ved RollerMouse, fordi den føltes meget anderledes end at bruge en normal mus. Jeg blev ved med at række ud efter min traditionelle mus. Så jeg var sådan set nødt til at genlære, hvordan man bruger en mus, da jeg gik i gang med RollerMouse. Men det var en simpel læringskurve. Allerede efter et par dage kunne jeg bruge RollerMouse lige så hurtigt som en almindelig mus. Jeg troede ikke, jeg ville vænne mig til at bruge RollerMouse, men følelsen af at bruge noget nyt og anderledes gjorde det på en eller anden måde ret sjovt, og da følelsen slap op, var jeg blevet vant til at bruge RollerMouse. Det er dog værd at nævne, at det til at starte med var svært at bruge tastaturet sammen med RollerMouse, fordi jeg blev ved med at ramme space-knappen på grund ​​mine hænders placering. Men det er ikke længere tilfældet.

Læs mere om RollerMouse her

RollerMouse - En effektiv og behagelig mus

" Jeg troede ikke, jeg ville vænne mig til at bruge RollerMouse, men følelsen af at bruge noget nyt og anderledes gjorde det på en eller anden måde ret sjovt, og da følelsen slap op, var jeg blevet vant til at bruge RollerMouse. "

Knapper, der er hurtige at bruge

Jeg fandt det super nemt at bruge RollerMouse med Premiere Pro. Jeg synes ikke, at ændringen i mus var en forhindring for mine evner. Det var helt klart anderledes, men jeg vænnede mig lynhurtigt til det. Efter et stykke tid fandt jeg ud af, at jeg faktisk redigerede hurtigere af flere årsager. Den første årsag er, at det kun kræver små bevægelser med RollerMouse at bevæge markøren hen over skærmen. Det er kun en lille ting, men det gør en stor forskel i det lange løb. For det andet har RollerMouse ’copy’ og ’paste’-knapper, der gør livet lettere, hvis jeg har brug for at kopiere noget. Jeg ved godt, at der også er tastaturgenveje, men de her knapper er hurtigere at bruge end enhver genvej. Jeg glemmer sommetider at bruge dem, fordi jeg ikke er vant til det, men når jeg husker det, sparer jeg tid! Den sidste grund til, at jeg er hurtigere til at redigere med RollerMouse, er, at jeg kan bruge længere tid på at redigere uden at tage en pause, fordi mine hænder har det meget mere komfortabelt. RollerMouses ergonomiske design gør, at man er tvunget til at bruge både musen og tastaturet på en sundere måde. Jeg lægger måske ikke mærke til de fulde fordele ved det lige nu, men jeg er sikker på, at 60-årige mig vil takke mig.

En behagelig mus

Hvad angår brug af anden software sammen med RollerMouse, kræver det mere praksis og læring at vænne sig til det. For eksempel kan det i starten være lidt svært at trace noget i Adobe Illustrator eller maskere noget i After Effects. Det tog et par forsøg at få styr på, men når man først det kører, går det naturligvis hurtigere.

Jeg vil sige, at RollerMouse er en god og behagelig mus,  og jeg er blevet fuldstændigt overbevist. Til at begynde med kunne jeg ikke rigtig lide den, men efter jeg begyndte at bruge den til dagligt, har jeg ændret mening. RollerMouse er en behagelig mus at bruge og har nu erstattet min almindelige mus, som jeg dog beholder tæt på for en sikkerheds skyld, men for nu arbejder jeg videre med RollerMouse.

Om Wider Horizon

Wider Horizon tilbyder en række forskellige tjenester: fra salgsfremmende videoer og bryllupsfilm til dokumentarer og reportager. Virksomhedens grundtanke er at gøre videoproduktion tilgængelig og overkommelig for alle uden at gå på kompromis med kvalitet og værdier. De nøjes aldrig med mindre. Virksomheden er baseret i London.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv en RollerMouse, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.
Vælg mellem RollerMouse Red, RollerMouse Free3 og RollerMouse Pro3.

Del denne case story

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.