Prøv gratis i 14 dage

Contours ergonomiske mus er designet til dig, der bruger en stor del af din arbejdsdag foran en computer. Med vores ergonomiske mus kan du øge effektiviteten, forebygge spændinger og reducere smerter forårsaget af brug af traditionelle mus. Prøv gratis i 14 dage og oplev alle fordelene med en ergonomisk mus.

99% oplever en reducering af smerte og ubehag, når de skifter til en ergonomisk mus

Selvom du måske endnu ikke har oplevet gener, er vores ergonomiske mus med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger, der med tiden kan medføre problemer som musearm. Faktisk oplever hele 99% en reducering af smerte og ubehag og 65% mener, at de arbejder mere effektivt, når de skifter til en ergonomisk mus.
Læs mere om de ergonomiske fordele her

prøv gratis

Vælg mellem traditionel eller centreret mus

Vi har to forskellige serier af ergonomiske mus: Unimouse, som hjælper personer, der oplever smerte i underarmen, og RollerMouse, som adskiller sig markant fra den traditionelle mus og kan hjælpe computerbrugere, der lider af smerter i hånd, underarm, overarm, skulder og nakke. Vælg din foretrukne model og prøv gratis i 14 dage.

Prøv gratis her

Udfyld formularen, så sender vi det valgte Contour-produkt til dig på din arbejdsplads.

Sådan foregår din gratis prøveperiode:

Bemærk: Dette tilbud er ikke rettet mod private slutbrugere, men udelukkende til virksomheder og deres ansatte.

prøv gratis
Unimouse

Unimouse er en revolutionerende vertikal enhåndsmus med et justerbart design – skabt til at give størst mulig komfort og fremragende til at modvirke muserelaterede smerter i underarmen. Hvis du er på udkig efter en mere traditionel ergonomisk mus, kan Unimouse være det helt rigtige valg.
Læs mere om Unimouse her

prøv gratis
RollerMouse

RollerMouse er den ultimative ergonomiske mus, som sikrer den mest neutrale arbejdsstilling, når du bevæger cursoren på skærmen. Hvis du lider af belastningsskader og har muserelaterede smerter, der går fra hånden og op til skuldre, ryg og nakke, kan RollerMouse være den optimale løsning.
Læs mere om RollerMouse her

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.