Ergonomisk arbejdsplads

Prøv en af vores ergonomiske løsninger, der hjælper dig til en bedre arbejdsdag!

Den faste arbejdsplads

Hos Contour Design udvikler vi produkter til dig og den måde du arbejder på – og ikke omvendt. Det betyder, at du får ergonomiske produkter, der kan tilpasses og justeres efter dine behov og præferencer. Alle vores ergonomiske løsninger sikrer et højt niveau af justering, støtte og komfort – så uanset om du arbejder bedst med en enhåndsmus eller en centreret mus får du en imponerende ergonomisk oplevelse.

Hvem kan drage fordel af vores ergonomiske løsninger?

Løsningerne er til dig, der ønsker at optimere din arbejdsstilling med sunde alternativer til de traditionelle produkter. Uanset om du sidder med almindeligt kontorarbejde i Word og Excel eller arbejder i mere kreative Adobe- eller CAD- programmer, vil du opleve en stærkt forbedret komfort med vores ergonomiske løsninger.

Du kan læse mere om god ergonomi på kontoret her

Løsning med enhåndsmus:

Unimouse - Ergonomisk arbejdsplads

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

Siger man Unimouse, siger man også Variation. Unimouse er vores prisvindende computermus, der med sit justerbare design, nemt lader dig tilpasse musens hældning og tommelfingerstøtte, som det passer dig, og når det passer dig. Det mindsker gribesmerter og tryk på tommelfingerens rodled, hvorved beslastningsskader reduceres. Unimouse er udstyret med hele 6 programmerbare knapper og et behageligt scrollhjul, der giver din kreativitet frie tøjler. Unimouse fås til både højre og venstre hånd.

Balance Keyboard og Balance Keyboard Wrist Rest reducerer belastningen af håndled, hænder og fingre og sikrer en god arbejdsstilling med armene korrekt placeret foran kroppen. Tastaturet er ergonomisk designet med justerbar tilt, så du kan vælge den hældning, der passer dig bedst: negativ, neutral og positiv. Balance Keyboard har, trods det kompakte design, et full-size tastaturs funktionalitet med genvejs- og medietaster samt numerisk tastatur. Håndledsstøtten er designet specielt til Balance Keyboard tastaturet og er tilsammen det ideelle makkerpar til dig, der foretrækker at bruge en enhåndsmus.

Løsning med centreret mus:

Ergonomisk arbejdsplads med RollerMouse Red plus

RollerMouse Red plus – Balance Keyboard

RollerMouse Red plus er til dig, der tilbringer det meste af arbejdsdagen foran en eller flere skærme. Den centrerede mus ligger lige foran tastaturet. Du kan hele tiden holde hænderne foran kroppen, arbejde med små, lette bevægelser og dermed skåne nakke, skuldre, albuer og håndled. Du kan nemt skabe variation ved at bruge begge hænder og du arbejder med større præcision. Skræddersy din RollerMouse Red plus som det passer dig; tilpas knapperne og vælg kliklyd og markørhastighed. 

Også i denne løsning kommer vores Balance Keyboard i spil. Det ergonomiske tastatur med justerbare ben og vippefunktion, kan indstilles i 3 positioner: negativ, neutral og positiv. Indstiller du tastaturet til negativ vinkel, får du den mest ideelle skrivevinkel, hvor du slapper af i fingrene. Balance Keyboard har, trods det kompakte design, et full-size tastaturs funktionalitet med genvejs- og medietaster samt numerisk tastatur. Sammen med RollerMouse Red får du en ergonomisk arbejdsplads, der forbedrer din arbejdsstilling og giver stor komfort.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv vores produkter, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.
Vælg mellem RollerMouse, Unimouse og Balance Keyboard.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.