Ergonomiske produkter

Fordelene er mange når det gælder brug af ergonomiske arbejdsredskaber som en mus. Den rent helbredsmæssige fordel er, at du som bruger vil få en bedre arbejdsstilling og dermed opleve mere komfort. Og i takt med at komforten øges vil du opleve, at eventuelle smerter og ubehag, forårsaget af brug af en almindelig mus, reduceres.

ergonomi

Reducer smerter, forebyg belastningsskader og arbejd mere effektivt

Med ergonomiske produkter kan du både forebygge og reducere smerter og belastningsskader. Så selvom du endnu ikke har oplevet muserelaterede smerter, er det en god ide at bruge en ergonomisk mus. Dermed er du mindre tilbøjelig til at pådrage dig alvorlige skader som karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og andre lidelser forårsaget af gentagne museklik og ensidigt gentaget arbejde. Du slipper for sygefravær og dyre omkostninger forbundet med massage og besøg hos en fysioterapeut.

Du kan læse mere om, hvordan du undgår smerter her 

ergonomi

Forebyg sygefravær på arbejdspladsen

Play Video

Set fra en arbejdsgivers side, er der også store fordele. Sygefravær er en bekostelig affære. En undersøgelse* har vist, at én uges sygefravær i gennemsnit koster virksomhederne 10.000 kr. – omregnet giver det 2.000 kr. pr. arbejdsdag i tabt produktion og øgede udgifter. Meget sygefravær kan undgås, hvis man i virksomheden arbejder med sundhedsfremmende og forebyggende tiltag. Der er ingen tvivl om, at ergonomi er et lønsomt fokusområde. Og alt afhængig af den valgte ergonomiske mus, koster den omtrent det samme eller mindre end udgifterne ved én fraværsdag.

Du kan læse mere om hvordan I forebygger sygefravær her

*Kilde: SINTEF / NHO rapport

Prøv gratis i 14 dage

Prøv en ergonomisk mus, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.
Vælg mellem RollerMouse og Unimouse.

Bemærk: Dette tilbud er ikke rettet mod private slutbrugere, men udelukkende til virksomheder og deres ansatte.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.