Optimer din mobile arbejdsplads med et travel kit

Med et ergonomisk travel kit kan du optimere din arbejdsplads, uanset om det er en hjemmearbejdsplads eller du er remote worker med skiftende arbejdssteder.

Den mobile arbejdsplads

Heldigvis er vi vant til en vis kvalitetssikring af ergonomien på kontoret. Desværre er det langt fra alle, som tager den med os, hvis vi arbejder hjemmefra eller ofte skifter arbejdsplads. Men der er faktisk lige så mange regler og restriktioner til den mobile arbejdsplads, som til den på kontoret – hvis du vel at mærke skifter arbejdsplads mindst én dag om ugen. Sidder du i disse dage og arbejder ved køkkenbordet med din bærbare pc, så gør dig selv en tjeneste, og kig på dit udstyr. Det værst tænkelige scenarie for din krop er, hvis du bruger din bærbare computer hele dagen uden separat mus og tastatur. Og det er også vigtigt, at du får computeren op i øjenhøjde.

Ergonomisk computertilbehør til skiftende arbejdspladser

Skifter du ofte arbejdsplads tænker du måske, at det hele bliver lidt besværligt med ergonomisk korrekte arbejdsredskaber. Eller at udstyret er alt for tungt at slæbe rundt på. Men sådan behøver det ikke at være. Med et RollerMouse Travel Kit, der vejer mindre end en pose mel og er lige til at tage under armen, får du en ergonomisk arbejdsplads, der øger din effektivitet, forebygger spændinger og reducerer smerter forårsaget af brug af en traditionel mus. Ved at prioritere det korrekte udstyr på arbejdspladsen, kan du opnå mere variation og overskud i hverdagen – også selvom du ofte skifter arbejdsplads.

Læs vores gode råd til en mobil arbejdsplads her

Få en bedre hverdag med et RollerMouse Travel Kit, der består af:

Prøv gratis i 14 dage

Prøv et RollerMouse Travel Kit, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.
Med i pakken får du: RollerMouse Red plus, Balance Keyboard, Laptop stand og etui.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.