Contour Design udvider sit 'Ultimate Workstation'-koncept med elegant nyt tastatur.

16. november 2015

Contour Design, Inc. er en af verdens førende designere og producenter af ergonomisk computertilbehør, og vi er stolte over at præsentere Balance Keyboard. I kombination med RollerMouse Red og ArmSupport Red vil Balance Keyboard sikre, at brugeren får den ultimative arbejdsplads.

Balance Keyboard har et elegant og pladsbesparende design, men er robust nok til at kunne holde til krævende og hyppig brug. Tasterne er præcise og har en let modstand, som passer perfekt, når man taster hurtigt. Tastaturet er fuldt justerbart, så du kan finde den vinkel, der passer dig bedst – skrånende væk fra dig, så du kan holde håndleddene i en mere naturlig position, helt fladt eller vinklet mod dig. Med et enkelt tryk på “Fn”-tasten, ændres alle funktionstasterne (F1-F12) til deres alternative funktion, hvilket gør det enkelt at skifte mellem forhåndsdefinerede tastaturfunktioner og genveje i specifikke programmer.

Contour Design lytter altid til kundernes ønsker, og vi har derfor designet et nyt og slankt tastatur, Balance Keyboard, der fungerer perfekt sammen med RollerMouse Red og RollerMouse Free2. De er designet til at supplere hinanden både visuelt og praktisk, og sammen fremstår de som en helstøbt enhed. Når du tilføjer ArmSupport Red til din arbejdsstation, vil du hurtigt forstå, hvorfor vi kalder denne kombination for den ultimative arbejdsplads.

Den ultimative arbejdsplads

Den ultimative arbejdsplads maksimerer din produktivitet ved at lade dig holde hænderne tæt på tastaturet i den optimale arbejdszone. Den mindsker også risikoen for skader ved at eliminere belastning af nakke, skuldre, albuer og håndled. En RollerMouse Red foran et Balance Keyboard udfører de samme opgaver som en traditionel mus. Dens centrale placering gør det dog langt enklere at skifte frem og tilbage mellem tastatur og mus, så du kan opretholde et jævnt arbejdsflow. Når du anvender ArmSupport Red sammen med RollerMouse Red, får din overkrop ekstra støtte, hvilket gør armstøtten til det ideelle supplement til arbejdspladser, der kan justeres i højden. Den komplette pakke med Balance Keyboard, RollerMouse Red og ArmSupport Red løfter din produktivitet til et helt nyt komfortniveau.

Hvis du har spørgsmål om Balance Keyboard, kan du klikke her.

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vær blandt de første til at modtage vores nyheder

Ergonomi, produkter samt tips og tricks

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.