Contour Design lancerer mobil version af den ergonomiske løsning RollerMouse

Contour Design udvider sortimentet af centrerede ergonomiske mus med en kompakt version af den populære RollerMouse

Ballerup, Danmark, 18. januar 2021 – Contour RollerMouse mobile er den seneste tilføjelse til Contours sortiment af centrerede mus – en lille og kompakt mus, som du nemt kan tage med dig, hvis du arbejder forskellige steder. Den har alle de samme fordele som en almindelig centreret mus, som lader dig styre markøren med begge hænder og holde albuerne tæt på kroppen – to af de mange fordele ved RollerMouse-produkter. En centreret mus kan lindre smerter fra musearm og andre lidelser såsom karpaltunnelsyndrom, ulnariskade og springfinger. RollerMouse mobile er designet til at sikre brugere alle fordelene ved en centreret mus, men i en kompakt størrelse og med god forbindelse for at forbedre mobiliteten – hvilket gør RollerMouse mobile til et godt valg for både hjemmearbejdere, ”hot-deskers” og rejsende.


Lige siden vi lancerede ​​vores første ergonomiske mus, har vi været førende på markedet. RollerMouse Red, vores prisvindende ergonomiske computermus, er et resultat af mange års målrettet forskning, udvikling og design. Med lanceringen af ​​RollerMouse mobile udvider vi vores sortiment af centrerede mus, samtidig med at vi giver vores kunder optimal bevægelsesfrihed. – siger Kenneth Schach, administrerende direktør i Contour Design Nordic.


Gennem årene har Contour Design formået at ændre opfattelsen af den ergonomiske mus fra at være et nicheprodukt til at være en mus for alle, der ønsker at forebygge potentielle skader fra computerarbejde. Derfor er investeringer i ergonomiske mus ikke længere kun drevet af et ønske om at behandle symptomer på skader, men også om at sikre øget energi og effektivitet i arbejdsdagen. Af denne grund udvikler vi en række museløsninger, der imødekommer størstedelen af brugernes behov for en ergonomisk sikker arbejdsstation, uanset hvor de arbejder.

# # #

OM CONTOUR DESIGN
Contour Design er markedsførende inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermusløsninger såsom RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Contour Design, Inc. blev grundlagt i 1995 af Steve Wang. Virksomhedens hovedkontor ligger i Windham, New Hampshire i USA, som også er sædet for produktudvikling og daglige aktiviteter i Nordamerika.

Contour Design Nordic, med hovedkontor i Ballerup, importerer virksomhedens produkter og markedsfører dem gennem datterselskaber og partnere i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland, Holland og Storbritannien.

Hvis du ønsker mere information, kan du kontakte Bjørg Norman Væhrens på +45 70 27 02 27 eller via e-mail på bjorg@contour-design.com.

Del dette indlæg

Vær blandt de første til at modtage vores nyheder

Ergonomi, produkter samt tips og tricks

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.