Case Stories

Hvorfor vælge det ene produkt fremfor et andet? I vores case stories fortæller vores kunder om deres egne erfaringer. Hvorfor de valgte en ergonomisk mus, og hvordan det har hjulpet dem.

BLÜCHER sikrer det gode arbejdsmiljø

Fordi RollerMouse er så nem at manøvrere med, er jeg ikke længere træt og ødelagt i min musearm efter en arbejdsdag.” Anita Løgager Pedersen, Løn og HR medarbejder hos BLÛCHER.

Jyske Bank forebygger ensidigt arbejde

”Medarbejderne er vores vigtigste ressource”, siger Sine Askov Møller, arbejdsmiljøkonsulent i Team Arbejds- miljø i Jyske Bank. ”De skal trives og ikke overbelastes mentalt eller fysisk, når de går på arbejde.

Trivsel på arbejdspladsen er i højsæde hos TETRIX

For to år siden havde Ninni alvorlige armsmerter, som kun kunne lindres midlertidigt med massage. Efter en måned med RollerMouse var smerterne i armen fuldstændig forsvundet.

RollerMouse gør Mona i stand til at beholde sit arbejde

Mona Östman arbejder med salg hos den verdensførende computerproducent Lenovo. Men når hun sidder foran sin skærm, bruger hun ikke en almindelig mus fra virksomhedens eget sortiment. “Jeg ville ikke have været i stand til at arbejde uden RollerMouse.

Sådan slap David af med sine smerter

David Carlsson er industriel designer og arbejder primært med 3D-visualiseringer. Men kun to år efter sin eksamen kunne han næsten ikke bevæge sin højre arm længere. Han fik et tip om RollerMouse og prøvede den.

Spar tid på fotoredigering

Amit er fotograf og bruger meget tid på at redigere de billeder, som hans kunder vil købe. Læs her, hvordan Amit og hans team har øget deres produktivitet med ShuttlePRO v2. En multimedie controller med let-programmerbare knapper, som du kan anvende til de kommandoer, du bruger mest. Du har også mulighed for at oprette makroer. På den måde kan du enkelt og effektivt reducere gentagne tryk på tastaturet med et enkelt Shuttle-tryk.

Vær blandt de første til at modtage vores nyheder

Ergonomi, produkter samt tips og tricks
Close Menu

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.