Læs her, hvad brugerne mener

Brugernes meninger er vigtige for os. Med tilbagemeldinger fra brugerne, de virkelige eksperter, kan vi forbedre vores produkter. På denne side kan du læse brugeranmeldelser om vores produkter.

Gitte Mikkelsen

Bogholder og personaleansvarlig

EL-POR

Efter at have brugt Rollermouse Free2 i godt og vel en uge, er jeg meget begejstret for den. Den er langt bedre end andre jeg har prøvet, og passer perfekt til de tynde tastaturer – den lange stang gør den også væsentligt mere fleksibel. Alt i alt er den bare helt suveræn. Supergodt produkt till alle oss kontorfolk der sidder dagen lang foran en computer.

Vivi Schack Nørgaard

Projektleder

Grafisk designbureau – BGRAPHIC

Jeg havde i længere tid gået og luret på hvad jeg kunne gøre for at afhjælpe spændinger i nakke og skuldre, da jeg tilfældigvis blev ringet op og fik tilbud om at prøve en RollerMouse Free2 i en periode. I starten var jeg lidt skeptisk men sagde OK, for hvad havde jeg at miste? Da den kom frem blev jeg fantastisk positiv overrasket, for den var både nem at installere og super æstetisk i designet. På min arbejdsplads har vi mac-miljø med nye flade tastaturer, og den passede perfekt. Samtidig blev det et vendepunkt for mit velbefindende på arbejdspladsen, for efter en kortvarig tilvænningsperiode fra mus til RollerMouse, kunne jeg mærke forandringer i nakke og skuldre, det var ret bemærkelsesværdigt, der var slet ikke samme spændinger i nakke og skuldre mere, og det var super nemt at bruge RollerMouse.

Som det er nu vil jeg overhovedet ikke kunne undvære RollerMouse. Når jeg en sjælden gang i mellem griber fat i den almindelige mus, er det som at få et klodset stykke værktøj i hånden, det havde jeg aldrig drømt om at det skulle ske, men det er fakta.

Rune Andresen

E-commerce Projektleder

Scandlines Danmark

Jeg arbeider hurtigere med min RollerMouse! Jeg er nu blevet så hurtig på min RollerMouse, at jeg faktisk arbejder hurtigere end med almindelig mus. Samtidigt er jeg sluppet af med de daglige spændinger fra hånden, op igennem armen og i nakken.

Rikke Dalum

Visitator / ergoterapeut

Odder kommune

RollerMouse Red plus har revolutioneret min oplevelse og opfattelse af den optimale og ultimative arbejdsstation. Lækkert design og meget intuitiv at benytte. Langt de fleste jeg rådgiver, får indenfor kort tid en Rollermouse i stedet for den almindelig mus til enhånds brug. Det er dog fortsat meget væsentligt at have så gode og optimale muligheder for fortsat at kunne variere sine arbejdsstillinger vha. eleverbart skrivebord, god indstillelig kontorstol, headset, godt lys mm.

Tina Brix Kjelgaard

HR Partner at Reitan

Convenience Denmark

Var meget skeptisk da jeg fik den, men det var nødvendigt da jeg havde smerter i skulder og albuer samt “frosne” håndled. Det tog ca 1-2 dage og så havde jeg vænnet mig til den. Nu kan jeg ikke forestille mig andet. Let at anvende, afslappet holdning – virkelig god ergonomisk.

Annette Mayland

Skolesekretær

Herstedvester Skole

Jeg brugte “mus” før, men havde problemer med min højre hånd sov. Så fik jeg en RollerMouse Red plus. Fra det øjeblik jeg satte den til, fjernede jeg musen, og brugte kun min nye RollerMouse. Hurtig blev jeg vant til at bruge den og problemer med højre hånd blev meget bedre.

Vil du dele din egen oplevelse?

Bruger du et af vores produkter, hører vi meget gerne fra dig.
Udfyld formularen herunder og lad andre få glæde af dine erfaringer.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.