Øget produktivitet med RollerMouse

rollermouse

Contours revolutionerende RollerMouse er til dig med lange arbejdsdage foran en computer

Med RollerMouse får du bedre arbejdsrutiner og en mere effektiv arbejdsdag. Herudover reducerer du smerter og belastninger, som ofte skyldes brug af traditionelle computermus. Du bør forsøge at holde dit håndled i en neutral position, uanset om du skriver på dit tastatur eller bruger din mus. Nedenfor finder du nogle af de vigtigste fordele ved at bruge RollerMouse.

rollermouse

En effektiv arbejdsstilling er vejen til en effektiv arbejdsdag

Velfungerende arbejdsrutiner er afgørende for alle former for computerarbejde, uanset om du bruger Office-programmer eller kreativt designsoftware som Adobe Photoshop. På RollerMouse sidder cursorstyringen lige foran tastaturet. Dermed effektiviserer du arbejdsgangen, da du ikke længere skal række ud efter din computermus, når du skal styre cursoren. Med begge hænder placeret tæt på tastaturet er det også nemmere at benytte tastaturgenvejene, hvilket øger din produktivitet.
rollermouse

Personlige tilpasninger

RollerMouse tilsluttes direkte til pc eller Mac via USB, uden behov for ekstra drivere. Venstre og højre klik, dobbeltklik, scrollhjul samt kopier og sæt ind knapperne er alle præ-konfigurerede. Men med det valgfrie driverprogram kan du ændre knappernes funktioner, alt efter dine behov. Du ved trods alt bedst selv, hvad der skal til for at optimere dine arbejdsrutiner. Ikke alene kan du tilpasse alle knapper på RollerMouse computermusen, du kan også oprette forskellige profiler, så de passer til de forskellige programmer, du bruger. RollerMouse skifter således automatisk til dine foretrukne tastaturgenveje, når du skifter mellem programmer som f.eks. Outlook og Word eller kreative programmer som Photoshop, Lightroom, Premiere Pro og lignende, og hjælper dig dermed til en mere effektiv arbejdsdag.

rollermouse

Hurtig redigering

Med mulighed for høje markørhastigheder er RollerMouse ideel, når du arbejder på flere skærme. Og i modsætning til en almindelig computermus kræver RollerMouse ikke meget plads på skrivebordet. Markørens hastighed indstilles ved et tryk på en knap, hvilket giver større fleksibilitet i dit arbejde: hurtige hastigheder er gode til kreative programmer, mens langsommere hastigheder er ideelt til mere traditionelt kontorarbejde og internet. Du skal ikke ind i computerindstillingerne for at arbejde optimalt med din nuværende opgave.
rollermouse

Præcis styring

RollerMouse kan indstilles til forskellige følsomhed og er ekstrem præcis, hvilket gør den perfekt til krævende redigeringsopgaver. RollerMouse Red f.eks. er justerbar op til 2800dpi, og med indbyggede sensorer i rullestaven giver den en unik stabil platform. Præcision er perfekt til CAD og andre lignende designprogrammer.
rollermouse

Undgå overbelastning

Den centrerede placering af RollerMouse foran tastaturet forebygger overstrækninger og vrid, som du kender det fra den traditionelle computermus, uanset om du er talknuser, kreativ i CAD eller redigerer video og fotos. Takket være et design, der gør det muligt at benytte begge hænder, kan du styre markøren med en let berøring med fingerspidserne. Dermed kan du arbejde mere afslappet og varieret, og du får en mere effektiv arbejdsdag. Udover at tilskynde til en bedre arbejdsstilling, hvor du slapper af i hænder og arme, afhjælper og lindrer RollerMouse muserelaterede belastningsskader som seneskedehindebetændelse og karpaltunnelsyndrom. RollerMouse er designet i samarbejde med ergoterapeuter og læger og sikrer en mere komfortabel og effektiv måde at arbejde på, når du sidder ved din computer. RollerMouse er muligvis den enkleste investering i en bedre arbejdsdag.

Prøv gratis i 14 dage

Prøv en RollerMouse, der forebygger og reducerer smerte og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder.
Vælg mellem RollerMouse modellerne: Red, Free3 og Pro3.

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.