3 ergonomiske stjerner

#BalanceKeyboard #BalanceKeyboardWristRest #Unimouse

Hos Contour Design udvikler vi produkter til dig og den måde du arbejder på – og ikke omvendt. Det betyder, at du får ergonomiske produkter, der kan tilpasses og justeres efter dine behov og præferencer. Tre af vores ergonomiske stjerner er: Balance Keyboard tastatur, Balance Keyboard håndledsstøtte og Unimouse. Disse tre produkter giver tilsammen en imponerende ergonomisk oplevelse på grund af deres høje niveau af justering, støtte og komfort.

Hvem kan drage fordel af vores ergonomiske stjerner?

Løsningen er til dig, der ønsker at optimere din arbejdsstilling med sunde alternativer til den traditionelle mus. Uanset om du sidder med almindeligt kontorarbejde i Word og Excel eller arbejder i mere kreative Adobe- eller CAD- programmer, vil du opleve en stærkt forbedret komfort med vores 3 ergonomiske stjerner.

Balance Keyboard

Balance Keyboard sikrer en god arbejdsstilling med armene korrekt placeret foran kroppen. Tastaturet er ergonomisk designet med justerbar tilt, så du kan vælge den hældning, der passer dig bedst og har, trods det kompakte design, et full-size tastaturs funktionalitet med genvejs- og medietaster samt numerisk tastatur.

Du kan læse mere om Balance Keyboard her

Balance Keyboard Wrist Rest

Denne håndledsstøtte er designet specielt til Balance Keyboard tastaturet og er ideel til dig der foretrækker at bruge en enhånds computermus fremfor en centreret mus som RollerMouse. Med håndledsstøtten placeret foran dit Balance Keyboard tastatur får du mere komfort med god støtte til hænder og håndled og en mere ergonomisk arbejdsstilling.

Du kan læse mere om Balance Keyboard Wrist Rest her

Unimouse

Siger man Unimouse, siger man også Variation. Unimouse er vores prisvindende computermus, der med sit justerbare design, nemt lader dig tilpasse musens hældning og tommelfingerstøtte, som det passer dig, og når det passer dig. Du kan justere musens hældning fra 35-70 grader, ligesom du kan justere tommelfingerstøtten i alle retninger. Det mindsker gribesmerter og tryk på tommelfingerens rodled, hvorved beslastningsskader reduceres. Unimouse er udstyret med hele 6 programmerbare knapper og et behageligt scrollhjul, der giver din kreativitet frie tøjler. Unimouse fås til både højre og venstre hånd.

Du kan læse mere om Unimouse her

Close Menu

Reducer smerter og forebyg spændinger med en ergonomisk mus.